פטריות ממולאות של לאה
פטריות ממולאות של לאה
רכיבים:
קישואים
בצל
2 ביצים
פטריות פורטבלו/ שמפיניון
אופן ההכנה:
חותכים קישואים לא קלופים לקוביות.
אפשר גם בצל.
מקפיצים בכף שמן זית.
אני מעדיפה לא רך מאוד
תיבול: פלפל, מלח, אגוז מוסקט.
אם רוצים חריף ניתן להוסיף צ'ילי יבש.
מוסיפים(רק אם צריך טיפת מים)
מכניסים פנימה שתי ביצים
מערבבים בזריזות.
במקום מים יש אפשרות להוסיף עגבניות.
אופציה ב':
אם מתכננים למלא פטריות
קוצצים את רגלי הפטריות ומקפיצים יחד.
מתאים פטריות שמפניון ענקיות או פורטובלו בינוני.
ממלאים פטריות מכניסים לתנור לכמה דקות בלבד
או תחת גריל.
התיבול גמיש:
טריאקי או סויה
וכמובן לפי הטעם.
קישוט; זית / עגבניות שרי
כיצד נתייחס?
כל המתכון מכיל 2 מנות חלבון וירק (כל ביצה= מנת חלבון)
