כניסה
למנויות
צרו קשר

פטריות ממולאות של לאה

 פטריות ממולאות של לאה

רכיבים:

קישואים

בצל

2 ביצים

פטריות פורטבלו/ שמפיניון

 
אופן ההכנה:

חותכים קישואים לא קלופים לקוביות. 

אפשר גם בצל.

מקפיצים בכף שמן זית.

אני מעדיפה לא רך מאוד

תיבול: פלפל, מלח, אגוז מוסקט.

אם רוצים חריף ניתן להוסיף צ'ילי יבש.

מוסיפים(רק אם צריך טיפת מים)

מכניסים פנימה שתי ביצים

מערבבים בזריזות.

במקום מים יש אפשרות להוסיף עגבניות.

אופציה ב':

אם מתכננים למלא פטריות

קוצצים את רגלי הפטריות ומקפיצים יחד.

מתאים פטריות שמפניון ענקיות או פורטובלו בינוני.

ממלאים פטריות מכניסים לתנור לכמה דקות בלבד

או תחת גריל.
התיבול גמיש:

טריאקי או סויה

וכמובן לפי הטעם.

קישוט; זית / עגבניות שרי

 
כיצד נתייחס?
כל המתכון מכיל 2 מנות חלבון וירק (כל ביצה= מנת חלבון)
להאמין. לפעול. להגשים.